אומניק

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

01/10/2012 | 20:19 | מאת: ידוי

שלום. סובל מזה כמה שנים מערמונית מוגדלת ללא תרופות.לאחרונה נרשם לי אומניק-0.4 . התחילה שפיכה אחורית ללא שיפור בכמות הטלת שתן ובתדירות .האם לאור התוצאות יש טעם להמשיך?בנוסף ,האם אסור ליטול עם התרופה וויגרה?האם קיים עם אומניק גם גורם השמנה . תודה.

שלום רב, אומניק עשוי לגרום לשפיכה אחורית בשל הרפית שריר הסוגר. אחרי שמפסיקים את הטיפול זה חולף. אם אכן התרופה לא עוזרת לך לשיפור ההשתנה אין טעם להמשיך בה. אתה יכול לנסות תרופה אחרת מאותה קבוצה, כמובן במרשם רופא- למשל קסטראל ולראות אם זה עוזר. אם אתה נוטל חוסמי אלפא (אומניק/ קסטראל וכדומה), רצוי לא ביחד עם ויאגרה, צריך הבדל של מס' שעות בין נטילת שני הכדורים, כדי למנוע תופעות לוואי. עד כמה שידוע לי אומניק לא גורם להשמנה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת