אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.


בודק הסימפטומים




פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת


פורום זה סגור, לפורום הפעיל לחץ – פורום אורולוגיה
הגדלה שפירה של בלוטת הערמונית (פרוסטטה) הינה תהליך פיזיולוגי המופיע עם הגיל. לאחוז ניכר מהגברים מעל גיל 50 יש בלוטת ערמונית מוגדלת. הנתונים מראים שאחד מכל שני גברים בגיל 50 סובל מבעיית ערמונית מוגדלת. ככל שעולה הגיל מתרחבת התופעה. תסמינים עיקריים של ערמונית מוגדלת באים לידי ביטוי כאשר הבלוטה גדלה לכיוון השופכה וגורמת לקושי במתן שתן.

פורום בלוטת ערמונית מוגדלת הוא המקום להתייעץ בנושאים הקשורים לבעיות במתן שתן, דחיפות ותכיפות, מאמץ בזמן מתן שתן, התעוררות מספר פעמים בלילה על מנת להטיל שתן וכדומה.

פורום זה הוא המקום לשאול על תופעות אלו, על הטיפול בהן ועל דרכי התמודדות.

בואו לדבר על זה בפורום בלוטת ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת.
להמשך...
שווה ציטוט:
פרמיקסון או תוספי תזונה
תודה רבה לך דר. שירה על תשובתך המהירה...מחבר\ת: יוליה
פרמיקסון לעומת תכשירים אחרים
שלום לך, אני מבקש לדעת מה ההבדל בין פרמיקסון לבין תוספי תזונה אחרים שהציעו לי...מחבר\ת: אלי
חיפוש מתקדם
אומניק
מחבר:ידוי
תאריך:1/10/2012
שעה:20:19
שלום.
סובל מזה כמה שנים מערמונית מוגדלת ללא תרופות.לאחרונה נרשם לי אומניק-0.4 . התחילה שפיכה אחורית ללא שיפור בכמות הטלת שתן ובתדירות .האם לאור התוצאות יש טעם להמשיך?בנוסף ,האם אסור ליטול עם התרופה וויגרה?האם קיים עם אומניק גם גורם השמנה .
תודה.
מחבר:
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
  אומניק    ידוי 
01/10/12 20:19
  RE: אומניק    ד"ר שירה חתומי 
04/10/12 09:09
שלום. סובל מזה כמה שנים מערמונית מוגדלת ללא תרופות.לאחרונה נרשם לי אומניק-0.4 . התחילה שפיכה אחורית ללא שיפור בכמות הטלת שתן ובתדירות .האם לאור התוצאות יש טעם להמשיך?בנוסף ,האם אסור ליטול עם התרופה וויגרה?האם קיים עם אומניק גם גורם השמנה . תודה.
שלום רב, אומניק עשוי לגרום לשפיכה אחורית בשל הרפית שריר הסוגר. אחרי שמפסיקים את הטיפול זה חולף. אם אכן התרופה לא עוזרת לך לשיפור ההשתנה אין טעם להמשיך בה. אתה יכול לנסות תרופה אחרת מאותה קבוצה, כמובן במרשם רופא- למשל קסטראל ולראות אם זה עוזר. אם אתה נוטל חוסמי אלפא (אומניק/ קסטראל וכדומה), רצוי לא ביחד עם ויאגרה, צריך הבדל של מס' שעות בין נטילת שני הכדורים, כדי למנוע תופעות לוואי. עד כמה שידוע לי אומניק לא גורם להשמנה.
חיפוש מתקדם