תוצאות ב

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

01/08/2015 | 15:43 | מאת: אורית קאופמן

בתי חיילת , הסובלת מזה 3 חודשים מכאבים ונימול בכף רגל שמאל תוצאות בדיקת mri הראו השטחה של הקשת הפלנטרית. ריבוי נוזל במפרק סיביו- טלרי וטלו-נביקולרי .גיד הטיביאלי האחורי מעובה בחלק התת- מלאולרי. באזור זה קיים גם ריבוי של נוזל במעטפת העצב . מתאים לנזק גידי דרגה 1. מבקשת לדעת מה הטיפול המומלץ, בברכה אמא מודאגת של החיילת אורית

שלום אורית! ע"פ תוצאות MRI קיימת לכאורה עדות לדלקת בגיד הטיביאלי האחורי. יש מקום לשקול מנוחה / פיזיותרפיה / טיפול תרופתי בכל מקרה הבת שלך צריכה להיות במעקב אורטופד במסגרת חר"פ בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול