גוש בכף הרגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

22/03/2013 | 15:58 | מאת: אורית

אני בת 59, לפני כחודש התחלתי להרגיש גוש בולט בקשת של כף הרגל. הגוש גורם לי לכאבים. היום עשיתי אולטרסאונד והייתי שמחה לדעת מה זה אומר ומה הטיפול: במיקום הממצא הקליני בתוך פסציה פלונטריס הודגם תהליך היפואיקוגני, מוגדר היטב בגודל 1.3X0.5 ס"מ, ללא היפרמיה בדופלר צבע. מראה סונוגרפי מתאים לפיברומה. לא הודגמו גושים נוספים בתוך הפסציה.

שלום אורית! לפי תשובת US מדובר בגידול שפיר של רקמת חיבור בתוך רצועה פלנטארית, במידה והגוש גורם לכאבים ופגיעה בתפקוד - יש לשקול ניתוח הוצאתו. בברכת חג שמח

מנהלי פורום כף רגל וקרסול