הקפאת ביציות אחרי גיל 37

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

05/02/2014 | 17:42 | מאת: אחת

שלום, לאחרונה התחלתי להתעניין בהקפאת ביציות. לפי מה שקראתי, גיל 37 מוגדר כגיל גבולי מכיוון שאיכות הביציות יורדת. האם המשמעות היא שאחרי הגיל הזה (קצת לפני גיל 38) עדיף לוותר על האופציה הזו? יש לציין שאין סיבה רפואית להקפאה.(הסיבה היא מה שמוגדר "חברתית") תודה מראש על התשובה.

במידה ואינך מעוניינת בהריון כעת הקפאת ביציות גם בגילך היא אופציה טובה ואם כן ככל שיותר מוקדם יותר טוב גם באופן טבעי ללא קשר להקפאה, סיכויי ההצלחה פוחתים עם העלייה בגיל גיל 37-38 הוא עדיין גיל שבו ניתן להרות אחרי הקפאה והפשרה של ביציות כדאי שתדברי עם רופא פיריון לגבי חלוקת הביציות המוקפאות למופרות ( עוברים) ולא מופרות

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות