שאלה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

03/02/2014 | 23:39 | מאת: ב

אני בגיל 39 אם אני עושה הקפאת ביציות ומבקשת ביציות מופרות וחלק לא מופרות. אם לאחר מס' חודשים אני מעוניינת דרך קופת חולים לעשות טיפול הפרית מבחנה להבאת ילד האם קופת החולים תחייב אותי להשתמש בעוברים שהקפאתי במסגרת הטיפול הפרטי שעשיתי באסותא ולא יאשרו לי למעשה טיפול הפריה חוץ גופית אלא רק לאחר שאשתמש בכל העוברים המוקפאים? האם קופת החולים בכלל אמורה לדעת שהקפאתי בטיפול פרטי ביציות מופרות?

מאחר וביצעת את הפעולה באופן פרטי והקופה לא השתתפה בתשלום את לא חייבת להודיע לקופה שיש לך ביציות או עוברים מוקפאים

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות