אודה לתגובתך

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

01/02/2014 | 11:08 | מאת: יעל

אם אני אמורה להתחיל טיפול תרופתי הורמונלי להקפאת ביציות ביום השני לוסת ולא עשיתי בכלל לאחר שראיתי את תחילת הוסת אולטרסאונד ובדיקות דם לפני ההזרקה אסטרדיול 2 ופרוגרסטרון. האם למרות שראיתי ממש וסת מלאה ואדומה רצוי לא להתחיל את הטיפול של ההזרקה אלא לדחוה את מועד הטיפול לוסת הבאה כלומר האם יש חשיבות שיהיו תוצאות הבדיקות הנ"ל בטרם ההזרקה? אודה לך אם תענה לי בדחיפות. מה היית עושה או מייעץ במקרה כזה?

אלו שאלות שאת צריכה להפנות ישירות לרופא המטפל שבו בחרת בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות