הקפאת ביציות וסכרת סוג 1

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

23/01/2014 | 19:10 | מאת: שוגית

שלום, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון. אני בת 38, רווקה ללא ילדים, עם סכרת מסוג 1, לא מאוזנת דיה, אחרי נסיונות ממושכים להגיע לאיזון, מלווה בצוותים רפואיים. הקושי להגיע לאיזון הוא ככל הנראה על רקע סיבוך של ניתוח אחר שעשיתי בעבר. כמו כן, יש לי נטייה ללחץ דם גבוה. האם יש סיכוי לקבל אישור להקפאת ביציות ללא עלות, או שהגזמתי במחשבה? תודה

את השאלה הזאת את צריכה להפנות לוועדה המאשרת טיפולי פיריות בקופת החולים שאליה את שייכת

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות