הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

18/01/2014 | 11:58 | מאת: ד.י

שלום אני בת 38 וארבעה חודשים בחודש הבא אני אמורה להקפיא ביציות. 1.האם יש טעם להקפיא ביציות בגילי ? 2. האם להקפאת עוברים יש יתרון על הקפאת ביציות ?

במידה ואת לא מתכננת הריון כעת, שזה הפיתרון הטוב ביותר,ת הקפאת ביציות לצורך נסיון לשימור הריון הוא רעיון טוב אני מציע להקפיא גם ביציות מופרות וגם לא מופרות מה שישאיר אופציה של הפריה עם בן זוג בעתיד בסך הכל יש יותר נסיוון עם הקפאת ביציות מופרות - עוברים, מאשר ביציות לא מופרות

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות