הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

12/01/2014 | 18:27 | מאת: לוני

שלום, לאחרונה אני שומעת וקוראת לא מעט על השפעת דיקור סיני על הפוריות, ואני לקראת שאיבת ביציות, גם לצורך הזה ממליצים לעשות דיקור לגירוי השחלות והגדלת מספר הזקיקים ומעניין אותי לשמוע דיעה של רופא קונבנציונלי, יש אמת בדבר? האם זה באמת עוזר לבחורה בלי בעיות רפואיות, בת 39, או שבסופו של דבר זה מסתכם בעוד שכנוע מסחרי לצורך העניין? אשמח לשמוע דעתך, תודה מראש.

שלום מרבית הרופאים הקונבנציונלים אינם מבינים את מנגנוני הפעולה של הדיקור הסיני אם הפרופיל ההורמונלי שלך תקין ויש תגובה טובה לטיפול, את צרעכה להחליט האם את רוצה להוסיף את הטיפול בדיקור ,אפילו בשביל התחושה שעשית כל מה שאפשר יש נשים שהדיקור משפר תגובה ויש נשים שאין שום שינוי בכל אופן, במידה ואת מבצעת את הדיקור אצל מישהו עם נסיון,לפחות לא יגרם נזק

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות