האם רופאי הפריון בבתי החולים תחת פיקוח??

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

09/01/2014 | 01:41 | מאת: נתי

שלום רב ד"ר כהנא, כראש המערך הגינקולוגי באסותא- האם רופאי הפריון תחת פיקוח בנוגע להצלחותיהם בהפריות רגילות או בתרומת ביצית?? אם כן- האם הסטטיסטיקות שנערכות יכולות להשפיע עליהם להעדיף לייעץ למישהי תרומת ביצית כדי לא לקלקל לעצמם את הסטטיסטיקות המנצחות??

באסותא כל מטופל בוחר את הרופא שלו מסיבות אלו ואחרות בית החולים מפקח על הרופאים שיעבדו לפי כללי ונהלי בית החולים ומשרד הבריאות במקרים של חריגות בהתנהלות הרפואית נעשה דיון מול הגורם הרלונטי אסותא אינה מתערבת בהחלטות המטופלים בבחירת הרופא מהיכרות מאד קרובה עם פעילות הרופאים, איני מכיר כאלו שפועלים בצורה לא מקצועית על מנת "לקדם" סטטיסטיקות. אין טבלת הישגים או תחרות על אחוזי הריונות.

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות