הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

04/10/2016 | 00:24 | מאת: דנה36

שלום, רציתי לדעת אחרי הקפאת ביציות תוך כמה זמן עלי להחליט האם אני רוצה להקפיא עוברים? שאלתי היא מאחר וההחלטה תהיה בהתאם לכמות הביציות שישאבו

04/10/2016 | 07:51 | מאת: דנה 36

התכוונתי אחרי השאיבה כמו כן איך יודעים כמה מנות זרע צריך? תודה רבה

את ההחלטה לגבי הקפאת ביציות לא מופרות או מופרות (עוברים) צריך לקבל לפני תחילת הטיפול על מנת להכין זרע זמין ליום השאיבה. כאשר הזרע מוכן ביחידה,את יכולה לקבל החלטה מה את רוצה להקפיא, בכל מקרה כדאי שתתייעצי עם רופא המתמחה בנושא על מנת לקבל את כל האופציות כולל יתרונות וחסרונות של כל החלטה. בהתאם למספר הביציות,קיימת גם אפשרות להקפיא חלק מהביציות לא מופרות וחלק מופרות

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות