שאיבה ראשונה עבור הקפאה - התקופה שאחרי

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

15/09/2016 | 12:35 | מאת: תודה מראש על תשובותיך

צהרים טובים, ד"ר:) 1. כמה זמן לאחר שאיבה (ללא החזרה, אלא למטרות הקפאה) שעברה חלק וללא דימומים או כאבים יוצאי דופן, מומלץ/מקובל להמתין עם פעילות ספורטיבית מאומצת? כמה זמן מומלץ להמתין עם קיום יחסים? 2. למה אני עשויה לצפות מהמחזור הבא? מבחינת שוני בכמות הדימום / אורך המחזור / שינוי בתאריכים ועוד? 3. אני רואה שההמלצה היא "הפסקה של חודשיים" בין סבב לסבב – האם הכוונה היא דילוג על מחזור חודשי אחד או על שניים? (למשל כרגע, אם עברתי שאיבה אתמול – עליי להמתין עד תחילת נובמבר או שמא עד תחילת דצמבר?) המון תודה מראש!

הוסת הראשונה יכולה להיות מוגברת בשל רמת ההורמונים הגבוהה לפי החלטה על סבב טיפול נוסף צריך להיבדק על ידי הרופא המטפל ולראות את מצב השחלות והרחם אם את מרגישה טוב אפשר לחזור בהדרגה לפעילות גופנית

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות