התייעצות בקשר לתהליך הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

21/06/2016 | 17:17 | מאת: מיכל

אני מיכל בת 35 מאובחנת בפוסט טראומה מורכבת מאוזנת תרופתית על ידי : QUETIPINE 300 MG LAMICTAL 225 MG EUTHYROX 50 מק"ג עקב תת בלוטת התריס. כיום אני ללא בן זוג ואני מעוניינת לבדוק תהליך של הקפאת ביציות. - האם תהליך שכולל גם קבלת הורמונים עלול להשפיע לרעה על מצבי? - מעוניינת לקבל חוות דעת והמלצה האם להכנס לתהליך הזה ? - במידה ואתחיל טיפול כזה לאיפה לפנות עבור טיפול הקפאת ביציות מותאם למצבי ? - האם אני יכולה עבור טיפול זה לקבל טופס 17 ממכבי בלי לבטל המשך טיפול אצל הפסיכיאטר הקבוע. בתודה מיכל

את השאלות הרפואיות לגבי השפעת התרופות שאת לוקחת על טיפולי פוריות תצטרכי לשאול את הרופא הפסיכיאטר שלך, רופא נשים לא מכירים ולא משתמשים בתרופות האלו לאחר שתקבלי "אור ירוק" מרופאיך, תוכלי ליצור קשר עם מומחה לטיפול פוריות כדי לקבל מידע לגבי התהליך. קופות החולים לא תשתתפות בעלות טיפולי הקפאת הביציות מסיבה חברתית (אישה פנויה)

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות