שאלה לגבי הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

16/05/2016 | 20:37 | מאת: Me

שלום, אני רוצה לעשות הקפאת ביציות מסיבות חברתיות. הייתי אצל רופא שאמר שהעלות יכולה להגיע לכ50000 ש"ח לשני סבבים (5000-6000 ש"ח זה התשלום אם רוצים לעשות דרך רופא פרטי, ועד 10000 ש"ח תרופות לכל סבב), ולעומת זאת יש רופאים שאומרים שתרופות לכל סבב זה 1000 ש"ח, ואתרי אינטרנט שאומרים שתרופות לכל סבב זה 3000. אשמח לדעת מה העלויות שאתה כרופא מכיר. תודה רבה.

עלות התרופות יכולה לנוע בין 3000 ל5000 שח בהתאם לתגובה השחלץית לטיפול עלות בית החולים נעה בסביבות 17000 שח לבית החולים יש בתי חולים כמו אסותא שבמידה ולא הושגו 20 ביציות בטיפול ראשון, ניתן מחזור טיפול נוסף ללא עלות לבית החולים בכל מחזור טיפול יש לשלם על התרופות ועל הרופא המטפל

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות