הקפאת עוברים לעומת ביציות בבד

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

23/02/2016 | 15:14 | מאת: ע.

שלום, אני בת 39.5, לאחר סיבוב אחד של הקפאת ביציות. בהנחה והוקפאו 4 ביציות בשלות בלבד, מה עדיף יותר להקפיא בסיבוב נוסף, שוב ביציות או עוברים (מתרומת זרע). המלצת הרופא המטפל שלי היא רק ביציות לאור מספרן הנמוך אצלי ומכיון שהשיטה היום של הקפאת הביציות הינה מאד מתקדמת אשמח לחו"ד. תודה רבה

להקפאה של ביציות מופרות יש יתרון מאחר ולאחר ההפשרה הן לא צריכות לעבור הליך של הפריה יחד עם זאת, המשמעות היא של חוסר יכולת לבצע הפריה בשלב מאוחר יותר עם זרע שתבחרי לכל דרך יתרונות וחסרונות ההחלטה שלך בכל מקרה לא להמתין

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות