הקפאת עוברים וביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

09/02/2016 | 19:01 | מאת: בת 36.4

שלום, אני בת 36.4 בריאה. בן זוגי ואני מעוניינים לברר האם ניתן לבצע הליך של הקפאת ביציות ועוברים (חצי חצי ממה שיישאב), לצורך שימור פוריות (בשנה הקרובה אנחנו מקווים להכנס להריון ראשון באופן טבעי). האם תהליך כזה מקובל? האם מומלץ? במידה וכן, כמה זמן אחרי השאיבה יש לחכות לפני שניתן לנסות להכנס להריון טבעי? מה עוד כדאי לנו לדעת לפני שנכנסים לתהליך כזה? תודה מראש.

בכל מקרה שבו נעשה מהלך של שימור פוריות, כלומר הקפאת ביציות לא מופרות, וביציות מופרות שלא נועדו להחזרה לרחם , מדובר בהליך פרטי שאינו מכוסה על ידי הקופות מבחינה רפואית וחוקית ניתן לבצע ,אבל באופן פרטי לחלוטין

10/02/2016 | 19:58 | מאת: בת 36.4

תודה רבה על המענה המהיר, ידוע לנו כי הליך כזה אינו מכוסה על ידי הקופה, אגב בבית חולים בילינסון סירבו להקפיא לנו עוברים ללא החזרה. אודה למענה על שאר שאלותי- האם לדעתך בגילי מומלץ לעבור הליך כזה? האם זה יכול לפגוע בסיכויי העתידיים להרות באופן טבעי? כמה זמן לאחר מכן ניתן להתחיל לנסות להרות באופן טבעי? תודה

הגיל שלך טוב מאד להליך של שימור פוריות זה לא פוגע בהמשך כשתנסו להרות

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות