מה קורה אם בשאיבה שניה עוברים את תקרת 20 ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

31/01/2016 | 19:48 | מאת: טלי

אני שוקלת לעשות הקפאת ביציות, שאלתי היא אם בתהליך הראשון שואבים 15 ביציות טובות. האם אפשר לעשות גם תהליך נוסף? במידה וגם בו ישאבו 15 ביציות יהיה אפשר לשמור את כולן (סהכ 30) למרות התקרה של ה-20? תודה מראש

בהחלט כן החוק מאפשר הקפאה של 20 ביציות או 4 שאיבות, מה שבא קודם לכן אם הוקפאו פחות מ 20 ביציות (אפילו 19) ולא הגעת ל 4 שאיבות, את יכולה לעשות שאיבה נוספת אפילו אם בסופו של דבר תגיעי להרבה יותר מ 20 ביציות כדאי לשקול הקפאה של חלק מהביציות לא מופרות ואפילו חלק קטן מופרות

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות