האם יש לצרוף חומצה פולית לפני תהליך הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

28/01/2016 | 12:04 | מאת: מיכל

שלום, מתעניינת בהקפאת ביציות בשל הגיל (36). רוצה לעשות ממש בקרוב, מבחינתי כמה שיותר מהר האם עלי להתחיל ליטול חומצה פולית? כמה זמן? האם להמתין על ההקפאה בשל כך? יש עוד תזונה מסויימת שכדאי לשמור עליה? תודה רבה

נטילת חומצה פולית חשובה בעיקר לפני ההחלטה להרות יחד עם זאת במקומות רבים מקובל להמליץ על לקיחת חומצה פולית אפילו זמו רב לפני הכוונה להרות כדאי שכן תקחי, למרות שזה לא קשור להקפאה אלא חשוב במהלך ההריון

29/01/2016 | 14:49 | מאת: מיכל

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות