שאלה לגבי בחירת מרפאה ורופא

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

27/01/2016 | 01:09 | מאת: יעלי35

בת 35, בריאה, ומעוניינת לעבר תהליך של הקפאת ביציות מסיבות חברתיות. המליצו לי לקחת רופא פרטי מסויים שיוכל לבצע הטיפול בבית חולים פרטי. השאלה אם אין סיכון בכך שהמעבדה לא עובדת ביומיום עם אותו רופא? אני חוששת שאולי לא יהיה סנכרון ואולי כדאי ללכת על הרופאים של בית החולים הפרטי הנ"ל. אמרו לי שאם המעבדה מסירה את קרום הביצית לפני שמבשילה זה עלול להרוס אותה ולכן חשוב ךבחור את הרופא הטוב ביותר ואת המעבדה הטובה ביותר. מה דעתך? תודה רבה!

כל המעבדות בארץ יודעות לעשות את זה טוב אין רופא הכי טוב בהקפאת ביציות, הפשטת הביציות אינה קשורה לרופא אלא לאמבריולוגים במעבדה דיודעים מה ומתי לעשות אני מציע לך לבחור מחלקה או רופא ולשאול אותו את כל השאלות וממש, אבל ממש לטובתך לא להתנהג לפי "אמרו לי" "שמעתי" וכו

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות