שאיבת בציות- תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

14/01/2016 | 22:14 | מאת: מיכל

ביצעתי שאיבת ביציות לפני 4 ימים. כאבי הבטן התחתונה עדיין קיימים ודימום הופיע לי רק מהיום (4 ימים אחרי השאיבה). האם מדובר בתופעות לוואי שגרתיות או שעלי לגשת לרופא?

14/01/2016 | 23:05 | מאת: מיכל

הטיפול שקיבלתי: גונאל אף- 300 במשך 5 ימים מנופור 375+ צטרוטייד0.25 במשך 4 ימים 3 זריקות של דקפפטיל 0.1 ביחד לאחר יומיים- שאיבה. נשאבו 9 ביציות והוקפאו 7. שוב תודה

התלונות שאת מתארת הינן מוכרות בכל מקרה מאחר ואני מניח שהכל נשמר להקפאה ואינך מקבלת תמיכה הורמונלית נוספת, התופעות צריכות לחלוף בעןד מספר ימים כמובן שבצידה ותהיה החמרה עליך להתייעץ עם הרופא שעשה לך שאיבה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות