שאלה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

28/12/2015 | 08:05 | מאת: א

רציתי לדעת האם נעשו מחקרים בנושא הקשר בין סרטן השחלות והרחם לבין קבלת טיפול הורמונלי. אני ממש חוששת שמא אצטער בעתיד באם אתחיל בקבלת הטיפול. אנא עמדתך בנושא. תודה

זאת שאלה הנמצאת במחלוקת הנסיון של 50 שנות הטיפול האחרונות ומחקרים רבים הצביעו על חוסר קשר בין סרטן שחלות וטיפולי פוריות לאחרונה הופיעו מספר הודעות המצביעות על קשר כלשהו בין טיפולים מרובים וסרטן שד עדיין לא נאמרה המילה האחרונה בכל אופן גם אם יש סיכון הוא מאד נמוך האלטרנטיבה היא לא לבצע טיפולים ולהימנע מהאפשרות להיות הורים צריך לשים על המאזניים את 2 האפשרויות וההחלטה שלך בכל מקרה בעשרות אלפי מחזורי טיפול שביצעתי ,גם כשהועלו סימני השאלה האלו, אף אחת, אבל ממש אף אחת לא חשבה אפילו להימנע מהטיפולים ומימוש ההורות

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות