הקפאת ביציות בפרטי או דרך קופת חולים

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

16/09/2015 | 12:06 | מאת: ענת

אני מתלבטת אם לעבור את התהליך דרך רופא פרטי או קופת חולים (כללית) האם זה הבדל? אם אעשה הקפאת ביציות דרך קופת חולים,האם התהליך יותר זול? האם אוכל לבחור רופא ?

הקפאת ביציות הינו הליך המבוצע באופן פרטי ללא מימון של קופות החולים גם בבית חולים ציבורי וגם בפרטי

15/11/2015 | 20:22 | מאת: נועה

שלום רב, האם יש בכלל אפשרות לעבור את הטיפול בקופ"ח? לפי מה שביררתי הטיפול לא בסל הבריאות. תודה

שימור פוריות מסיבה חברתית אינו בסל אם יש בעייה הורמונלית כדאי לשקול מוקדם ככל האפשר טיפול לקראת הריון

15/11/2015 | 20:27 | מאת: נועה

ענת שלום, אשמח את תוכלי לפנות אליי למייל באופן פרטי לגבי השאלה ששאלת [email protected] תודה רבה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות