שאלה לעניין בדיקת דם לקבלת פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

09/08/2015 | 19:49 | מאת: אני

שלום, אני רווקה בת 33.5 ללא ילדים. קראתי באינטרנט על מישהי שבגיל 34 עשתה בדיקת דם לקבלת פרופיל הורמונלי ובה גילו לה שלא נשארה לה תקופה רבה של פוריות האם אתם ממליצים לנשים בגיל 33, 34 לעשות בדיקות פרופיל הורמונלי כדי לדעת כמה עוד זמן פוריות יש להן (ולפי זה להחליט אם ללכת על הקפאת ביציות או לחכות)?

שלום אכן יש נשים שהרזרבות השחלתית שלהן יורדת בגילאים מוקדמים בהחלט מומלץ להתייעץ עם רופא פיריון לגבי התהליך אם את חושבת על זה ,הרי שככל שגיל ההקפאה מוקדם יותר, הסיכוי לקבל ביציות איכותיות גבוה יותר

04/11/2015 | 14:21 | מאת: הדס

האם יש זמן מסוים במהלך החודש שבו צריך לבצע את בדיקת הדם, לפני הווסת אחרי...?

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות