הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

01/11/2015 | 21:15 | מאת: rony

שלום רב, אני לקראת שאיבה ולצורך שימור ביציות. מינון ההורמונים לא היה שמרני ויש רק 3 זקיקים פוטנציאלים לשאיבה. השאלה שלי האם היית ממליץ לוותר ולנסות שוב ? אפשר להניח שיש סיכוי שבניסיון חוזר יהיו יותר זקיקים ולא כה מעט או שזה כנרא המצב ? תודה רבה!!!!

רוני שלום מאחר ואיני מכיר את ההיסטוריה הרפואית ואת הפרופיל ההורמונלי וזה לא עניין לאינטרנט ומאחר ומדובר בפעולה פרטית יקרה, כדאי לשקול עם הרופא המטפל, את ביטול המחזור ונסיון נוסף עם פרוטוקול אחר אי אפשר להבטיח שאכן כל זקיק מכיל ביצית, ואכן כל ביצית מתאימה להקפאה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות