מדוע רק 20 ביציות?

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

02/08/2015 | 20:51 | מאת: שאלה

מדוע ההגבלה בשימור פוריות היא עד 20 ביציות? כאשר עבור נשים בגיל 37 למשל נראה שכדאי להקפיא אפילו 30 ביציות כדי להגיע לסיכוי טוב. לא הגיוני יותר להגביל למשל ל-20 עד גיל 36 ולאפשר להקפיא עד 30 בגיל 37?

את בהחלט צודקת איגוד אופאי הפיריון מציע להוריד את הגיל שבו אפשר להקפיא ביציות ואכן לאשר מספר ביציות מדורג ועולה עם העליה בגיל האישה בשלב זה מדובר בהנחיות משרד הבריאות שלנו אין יכולת השפעה למרות הנסיונות של הרופאים

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות