הליך ניסוני להצערת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

28/07/2015 | 21:04 | מאת: שלום

שלום, נתקלתי במאמר הבא. מתוך סקרנות שואלת האם אכן זה הגיוני? /http://reshet.tv/News_n/heb/news/Domestic/Health/articlenews,190633 תודה

עוד הרבה חזון למועד מתוך נסיונות רבים מאד דווח על הצלחה בודדת עדיין לא ברור איך יתפתח העובר ואם יהיה בריא מרבית העולם הרפואי עדיין מתנגד לרעיון רק להזכיר את הכבשה דולי שנולדה בדרך של שיבוט שהיה בזמנו פריצת דרך והיא מתה בגיל צעיר ממומים מרובים שעדיין לא נראו בחיות נכון להיום כנראה יש גבול ליכולת ההתערבות של המדע בטבע בעתיד ???? מי יודע

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות