הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

05/07/2015 | 17:28 | מאת: שירה

שלום דר כהנא, אני אשמח לשאול על הפרוצדורה של הקפאת ביציות אם היא רלוונטית עבורי. אני בת 27 ורווקה , לא נמצאת בזוגיות. חוששת מהאופציה שכשאהיה בזוגיות וארצה להיכנס להיריון זה יהיה בשנות ה30 לחיי, כאשר הפוריות אינה כמו בשנות ה-20. הייתי שמחה לקבל את המלצתך בנוגע להקפאת ביציות בגיל 27 האם הביציות יהיו איכותיות יותר מבגיל מאוחר יותר? והאם כדי לעשות זאת? ( אין שיקול כספי , כלומר אם זה יקר אין בעיה ) אשמח למענה :) שיהיה שבוע מקסים ומבורך תודה רבה

הרעיון של הקפאת ביציות בגיל מוקדם הוא נכון אבל לצערנו בישראל החוק מאפשר רק לנשים אחרי גל 30 להקפיא ביציות

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות