באמצע הליך של הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

21/02/2015 | 22:53 | מאת: י

שלום רב, אני בת 35 רווקה עברתי שבוע שעבר ביום חמישי תהליך של שאיבת ביציות (לצערי הקפיאו רק 5) כך שאם ארצה ביטחון גבוה יותר לילד אצטרך לעבור מחזור או מחזורים נוספים. מיום רביעי ועד עכשיו אני סובלת מכאבים ההליך קשה מאוד ואני שואלת את עצמי אם זה בגלל שווה... האם יש סיכוי גבוה של תוצאה ששוה את הסבל הרב שאני עובדת (זה ממש קשה ההרגשה) אשמח לשמוע מה דעת הרופא

לצערי לא ניתן לענות על השאלה הזאת דרך תשובה בפורום את צריכה להתייעץ עם הרופא המטפל שלך

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות