הקפאת ביציות בגיל מאוחר

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

29/12/2014 | 11:19 | מאת: מירב

שלום! אני אוטוטו בת 39, אמא לילדה בת 4 ומקווה שעוד יהיה לי ילד נוסף...אך כיוון שאני ללא בן זוג, זאת לא אפשרות כרגע. החוק מתיר הקפאת ביציות עד גיל 41 אך אני מנסה להבין האם יש טעם להקפיא ביציות בגילי (היות ומדובר בפרוצדורה לא זולה), ואולי עדיף לוותר ולנסות, בעתיד, טיפולי הפריה או תרומת ביצית?תודה מראש

במידה ואת מעונינת בילד נוסף, בכי יעיל זה לנסות להרות בהקדם במידה וזה לא רלונטי האופציה השנייה היא להקפיא ביציות שלך מבלי לדחות את ההליך לשלבים מאוחרים יותר סיכויי ההצחה תלויים בגיל הביצית גם כאשר מדובר על ביצית טריה וגם כאשר מדובר על ביצית מוקפאת בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות