הפשרת ביציות ע"י מומחה מחו"ל

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

13/12/2014 | 13:41 | מאת: מירית

שלום רב, לאור הניסיון הזעום בארץ להפשרת ביציות האם נשקלת האפשרות (או אולי כבר קיימת) להביא מומחה שהתנסה במעבדות בחו"ל שכן הפשרירו כבר , בערך אחת לחודש או חודשיים כדי לאפשר לנשים שלקחו את הצ'אנס להקפיא ביציות לא מופרות בגילאים שונים למצות את התהליך עד תומו ולא באמצעות רופאים ישראלים שאינם מנוסים בהפשרה?? האם זה אפשרי מבחינה טכנית או שכל הנשים צריכות להיות במצב ביולוגי דומה?? או שאפשר להפשיר- להפרות, ואת העוברים כל אחת תחזיר לרחמה בזמן הנכון או במספר נסיונות החזרה עבור מי שמפשירה כמה ביציות תודה???

המעבדות בארץ רכשו ניסיון מצויין והתוצאות זהות לאלו הנעשות בחול, אין מומחה להקפאה והפשרת ביציות ההבדל היחידי הוא גיל האישה בעת הקפאת הביציות

13/12/2014 | 17:43 | מאת: מירית

למטה בתגובה אחרת כתבת שרוב הנשים שהקפיאו לא מימשו את זכותן להפשיר. כיצד אם כן נרכש הניסיון בהפשרה????

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות