הקפאה בחו"ל

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

27/11/2014 | 09:46 | מאת: אלי

שלום, מברר עבור גיסתי שביקשה עזרה. גיסתי בת 41.5, החליטה לפני כמה חודשים להקפיא ביציות. הייתה בפגישה אצליכם ונאמר לה לטענתה שמכיון שעברה את גיל 41 היא לא נכלל במסגרת החוק ומכיוון שאין לה התוויה רפואית אז היא לא זכאית להקפיא ביציות בארץ. היא מעונינת לעשות זאת החו"ל, נכון שהגיל הוא בעייתי מבחינת כמות הביציות ואיכותן,אבל מעבר לזה,למיטב ידיעתך, האם אפשר בגיל שלה והאם יש לך המלצה על מקום בחו"ל. תודה

לצערי אני לא מכיר אף מקום בעולם שמקפיא ביציות בגיל כזה ברוב המקומות לא מקפיאים מעבר לגיל 38 סיכויי ההצלחה מאד נמוכים אם היא רוצה באימהות, לדעתי עליה להתחיל בטיפולים לקראת הריון גם ככה הסיכוי יורד עם הזמן

06/12/2014 | 21:32 | מאת: מאירה סימן טוב

ניתן לבצע שאיבת ביציות ולהפרות אותן ישר על ידי זרע כפי שאני עשיתי וזה נקרא הקפאת עוברים. גם אם אינך נשואה.רק צריך לעבור דרך רופא שעובד בכללית ויסדר לך ועדה רפואית שתאשר את טיפולי הIVF

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות