מתלבטת

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

17/11/2014 | 19:40 | מאת: אגם

ערב טוב, אני אהיה בת 37 במרץ הקרוב. אין לי בן זוג ואני לא מעוניינת להביא ילד לבד או מבנק הזרע. אני בריאה וגם בדיקות גניקולוגיות שגרתיות תקינות ומחזור סדיר מאז ומתמיד. אני קוראת קצת ומבינה שעדיף להקפיא עוברים ולא ביציות ושאין מספיק מחקרים על הישרדות ביציות שהוקפאו ושזה לא מבטיח הריון עתידי. ובנוסף הבנתי שההמלצה היא להקפיא עד גיל 37. מה באמת מומלץ לאישה כמוני? האם באמת שווה לספוג את העלות הגבוהה ולהקפיא ביציות או שאין בזה יותר מדי תועלת? אודה מאוד לתשובה כנה.

במידה ואינך רוצה בשום אופן להשתמש בזרע תורם האופציה של הקפאת ביציות לא מופרות מתאימה לך, ככל שתעשי זאת מוקדם יותר איכות הביציות המוקפאות תהיה טובה יותר,סיכויי הישרדות טובים יותר בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות