הקפאת ביציות בגיל 35

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

17/11/2014 | 12:29 | מאת: מיכל

רציתי לדעת מה שיעור כניסה להריון הממוצע מהקפאת ביציות בגיל 35 ? כמו כן , כמה זמן לוקח כל תהליך הקפאת הביציות ( כולל לקיחת ההורמונים וכו ועד השאיבה וההתאוששות ) ? תודה

במידה ואת מחליטה לא להשתמש בזרע תורם על מנת להקפיא לפחות חלק מהביציות לאחר הפריה צריך לזכור שסיכויי ההקפאה וההפשרה בשיטות ההקפאה המהירה קרובה ל 90 אחוז אבל, לאחר הפשרת הביציות הן צריכות לעבור תהליך של הפריה, לאחר שהתקבלו הפריות תקינות הסיכוי דומה לנשים בגילך, כלומר קרוב ל30 אחוז סיכוי להריון אבל בסך הכל הסיכוי גבוה יותר במידה ותעברי טיפול לכניסה להריון עם ביציות טריות

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות