זקיקים

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

06/09/2014 | 21:02 | מאת: שיר

שלום, בת 37 רווקה יש רזרבה שחלתית מטרה להקפאת ביציות שלושה נסיונות פורטוקול קצר מינון 600 קיימים 14 זקיקים מיתוכם תמיד גודלים רק שניים לגודל 18 ל 20 מ"מ והשאר אחד 15 מ"מ והשאר קטינים 1. אם קיימים זקיקים קטנים מדוע לא גודלים ? 2. אולי לא נוסה הפורטוקול הנכון / יש טיפול מסויים שכל הזקיקים הקיימים יגדלו ? תודה.

את צריכה להתייעץ עם הרופא שקבע לך את הפרוטוקול בכל אופן לא תמיד ניתן לצפות תגובה סופית בזמן תחילת הטיפול במידה והייתה אותה תגובה לפרוטוקול מסויים מספר פעמים, כדאי לשקול שינוי בפרוטוקול בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות