מעקב

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

27/08/2014 | 14:23 | מאת: הילה

שלום, בת 38 יש רזרבה שחלתית, מטרה צ'נס להקפאת ביציות אני כרגע בפרוטוקול קצר (גונל F 450 + שלושה אמפולות מנוגון) היום יום 8 לווסת ויום 6 לטיפול דם 24.8: E2- 142 פרוגסטרון- 2> US- 24.8: רירית 4.7 ימין: זקיקים קטנים שמאל: זקיקים קטנים, זקיק 9 מ"מ דם 27.8: E2- 419 פרוגסטרון - 2> US- 27.8: רירית 4.7 ימין: זקיקים קטנים (טכנאית אמרה שיש 4 זקיקים 7 מ"מ- כתבה קטנים(מתחת ל-9 מ"מ =קטנים) שמאל: זקיק 9 מ"מ זקיקים קטנים (טכנאית אמרה שיש 3 זקיקים 7 מ"מ- כתבה קטנים(מתחת ל-9 זקיק 9 מ"מ) 1. פרוגסטרון קטן מ 2 בשני הבדיקות, הגיוני ? 2. בדיקות הדם נחשבות תקינות ליום הנוכחי ? 3. נראה שזקיק 9 מ"מ לא גדל מלפני שלושה ימים, יכול עוד לגדול / לא ? להמשיך פורטוקול זהה / אחר / פורטוקול מתקדם טוב או שלא? / לשנות מרשם הורמונים / מה הלאה ? אשמח לדעתך

אלו שאלות שאת צריכה להפנות לרופא מטפל שלך באופן עקרוני התגובה איטית אני מקווה שנעשה לך פרופיל הורמונלי להערכת הרזרבה השחלתית לפני תחילת הטיפול בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות