מרכזים רפואיים

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

13/08/2014 | 00:28 | מאת: לולה

אני בבירורים ראשוניים לקראת הקפאת ביציות: האם באסותא רמת החייל ו/או במדיקל סנטר בהרצליה משתמשים בשיטת ההקפאה המהירה (ויטריפיקציה)? האם לבצע את ההקפאה בבית חולים ציבורים יהיה זול יותר (או שאין קשר כי זה לא בסל הבריאות)? תודה, לולה

לולה שלום את צריכה לברר ישירות עם היחידה שבה את רוצה לבצע את ההקפאה לגבי שיטת ההקפאה שלהם והעלויות, גם בבתי חולים פרטיים וגם בציבוריים הפעולה אינה בסל לכן העלויות נקבעות על ידי כל בית חולים בנפרד בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות