גירוי יתר

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

08/08/2014 | 09:59 | מאת: שמרית

שלום, אני בת 35. התחלתי בטיפולים הורמונלים להקפאת ביציות - ע"פ הוראת הרופא לקחתי במשך 4 ימים 225 גונאל-F , עד שהוחלט להפסיק בגלל גירוי יתר בשחלה. שאלתי היא האם זה נורמלי להתחיל עם כזאת כמות גדולה? האם הרופא לא היה צריך לעשות בדיקות מעקב מוקדם יותר ולא לחכות 4 ימים שבמהלכם השחלה גדלה כל כך ? כרגע המקום כואב, האם יש משהו לעשות חוץ מ "לחכות" ?

שמרית שלום אני מצטער על האיחור בתגובה,הייתה לי בעיית תקשורת במשך מספר ימים בכל מקרה אין תשובה של שחור ולבן לשאלתך את צריכה לדון עם הרופא שהכין לך את הפרוטוקול, צריך לקחת בחשבון את ההיסטוריה הרפואית, בדיקות המעבדה, הפרופיל ההורמונלי, בדיקות האולטרהסאונד וכו' בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות