דימום 4 ימים לאחר שאיבה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

27/06/2014 | 10:31 | מאת: יולי

שלום, אני בת 26, עברתי שאיבת ביציות לשם שימור פוריות בעקבות כריתת שחלה בתאריך .22.06 היום, 27.6, התחיל אצלי דימום. האם מדובר בווסת או שכדאי לגשת לבית החולים? לפי דעתי לא סבלתי מתופעות מיוחדות לאחר השאיבה מלבד כאבים קלים ביומיים הראשונים. הטיפול שקיבלתי: - דופאסטון 2 טבליות*3 ימים - תחילת וסת בתאריך 08.06 - תחילת זריקות פיוריגון ב-09.06 למשך 11 ימים. זריקות של 300 ביום. - תחילת זריקות אורגלוטראן 0.25 ביום השישי מתחילת הוסת (13.6) למשך 7 ימים. - 2 זריקות דקפפטיל 0.1 ב-20.6 נשאבו 19 ביציות(שחלה אחת) תודה

כדאי שתתייעצו עם הרופא שביצע את השאיבה יתכן וירצה לבדוק אותך כדי לוודא שאין שום בעייה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות