הקפאת ביציות - איך בוחרים מעבדה?

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

09/06/2014 | 22:52 | מאת: מיכל

שלום, בת 36. איך בוחרים מעבדה להקפאת ביציות? הבנתי שזה הפרמטר הכי חשוב בתהליך...ודווקא הכי קשה למקד. הרופא שלי ענה שכל אחד סבור כי המעבדה בה הוא עובד היא מצויינת. תשובה הגיונית, אך לא מספקת. אני רוצה למקסם את ההזדמנות שיש לי לעשות הקפאה (לא אוכל לעשות יותר ממחזור אחד). כל כך חבל לי "לפספס" בקריטריון הכי חשוב. איך בכל זאת משיגים מידע על טיב המעבדה? אני מתלבטת בין אסותא ראשלצ ותל אביב. תודה רבה.

מיכל שלום לדעתי כל היחידות בארץ מבצעות הליך של הקפאת ביציות בשלב ראשון את צריכה לבחור רופא מטפל ולזרום איתו ועם הנסיון שיש לו במחלקה שאיתה הוא עובד אני לא יכול להמליץ על רופא ספציפי או מעבדה ספציפית

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות