הקפאה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

25/05/2014 | 12:54 | מאת: שיר

שלום דר', ברזרבה שחלתית נמוכה - מטרת הקפאת ביציות במידה ויש זקיקים מעלה מ - 17 מ"מ 1. עבור כמה זקיקים מינימום נוהגים לבצע שאיבה ששווה תועלת? 2. ביצית מוקפאת שווה לטריה ?

מאחר ולא כל זקיק מכיל ביצית ולא כל ביצית אכן בשלה וראויה להקפאה, בדרך כלל מאחר ומדובר בעלות גבוהה ללא קשר למספר הביציות שהיו ראויות להקפאה, מקובל לעבור שאיבה כשיש לפחות 5-6 זקיקים שנראים תקינים (זה עדיין לא מבטיח נוכחות ביציות תקינות)

25/05/2014 | 15:39 | מאת: שיר

תודה על תשובת, ביצית מוקפאת שווה לטריה ?

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות