הקפאת בציות - התאמה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

18/05/2014 | 10:28 | מאת: נטע

שלום, אני בחורה רווקה בת 37 , סובלת מפיברומלגיה- (ברמה קלה כשנתיים, איני נוטלת תרופות.. עובדת כרגיל אך קיימים כל התסמינים של התסמונת ויש השלכות על התפקוד)ן ומעי רגיז...מתעניינת לגבי נושא הקפאת ביציות.. רוצה לדעת האם מותר במקרה של התסמונת הנ"ל לבצע התהליך של הקפאת ביציות? מה ההשלכות במקרה זה ?-( מהכרורתי עם עצמי בזמן מחזור יש תופעות הורמונליות לא נעימ) ב. היכן מקיימים בירושלים התהליך ? והאם קופת חולים כללית עוזרת ההקפאה או התרופות ? אשמח לתשובתך

את התשובה לשאלתך עליך לקבל מרופא ראומטולוג או רופא נאורולוג המטפל בך את צריכה לשאול לא רק לגבי הליך הקפאת הביציות, אלא גם מה המשמעות של הריון ואם זה מהווה סיכון לגביך ההליך מבוצע בכל יחידת IVF בישראל, כולל בירושלים לגבי התשלום את צריכה לברר עם קופת החולים שלך למיטב ידיעתי, לא משתתפים בהקפאת ביציות

29/05/2014 | 00:35 | מאת: חני

נטע בקופת חולים כללית את יכולה להתקשר לקבוע תור ברמות אשכול ד"ר אברהם בן שטרית הוא עובד עם שערי צדק ושם את יכולה לברר אם יש רופא ציבורי אחר דרך מרפאת ivf. אני מאחלת לך המון בהצלחה, אבל קודם תפני לרופא שלך ידריך אותך על הבעיה שיש לך ואמן וזה גם יסתדר לך בעזרת השם ושתקבלי אישור שאת יכולה לטפל אז בשערי צדק זה יעלה לך תרופות פלוס אישפוז ושאיבה 15 אלף וזה הכי זול בירושלים. בהצלחה רבה בשורות טובות בעזרת השם!

29/05/2014 | 10:16 | מאת: נטע

תודה לתשובתך חני...:)קבעתי תור בשעצ אצל ד"ר גל מיכאל לייעוץ דרך כללית זה בעלות נמוכה... לגבי ההתאמה בכלל ופיברומלגיה אתייעץ על כך.. טוב לדעת ששע"צ זה המחיר הנמוך כי בבירור ראשוני..גם בעין כרם אמרו מחיר נמוך...גם מקווה שיהיה בפקוטת וקלות

09/09/2014 | 21:50 | מאת: ד

שערי צדק נותנים הנחה של 3500 ש"ח, שזה הרבה מאוד כסף.

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות