הפשרת ביציות- פתח לניצול ???

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

17/05/2014 | 15:17 | מאת: פאולה

שלום דוקטור כהנא, קראתי למטה שאתה ממליץ למי שהקפיאה ביציות להפרות אותן במקום שהקפיאה. האם לא יכולה להיווצר כאן סיטואציה שבה יהיה לרופא המטפל ( שבד"כ הוא פרטי) שביצע את ההקפאה ואמור להפשיר אינטרס לדחוף אותה לרכוש ביציות מתרומת ביצית כדי להרוויח עוד?? האם יש בתהליך פיקוח על המבצעים?? על תקינות תהליך המיקרומניפולציה??

אין קשר בין החלק הראשון של השאלה להמשכה אכן מומלץ להחליט מראש איפה רוצים להקפיא את הביציות , מופרות או לא מופרות במידה ואינן מופרות ,אכן מומלץ מבחינה רפואית להפרות באותה מעבדה שבה בחרת להקפיא, אבל זה לא חובה אני מקווה שתבחרי רופא שאין לו אינטרסים לא רפואיים בהצלחה

19/05/2014 | 12:39 | מאת: פאולה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות