עלות הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

31/03/2014 | 14:07 | מאת: איילה

שלום מה כוללת עלות תהליך הקפאת ביציות-בסך של כ-15 אש כולל הורמונים? מהמידע ברשת ניתן להבין כי עד 4 טיפולים או 20 ביציות - האם נכון? תודה

לכל בית חולים יש עלות שונה בכל מקרה העלות היא למחזור טיפול אחד בלבד ללא קשר למספר הביציות שהתקבלו באותו טיפול לפי הנחיות משרד הבריאות ניתן לבצע עד 4 טיפולים או לצבור עד 20 ביציות, אולם בכל טיפול נוסף העלות היא עלות נוספת

01/04/2014 | 12:41 | מאת: איילה

עשיתי טיפול הקפאתי ביצית 1! עכשיו לסבב נוסף שוב אני צריכה לשלם?? אם כך כלכלית אולי לא כדאי היה לי להמשיך להליך השאיבה, אלא להתחיל טיפול אחר? ומה משמע הנחיות עד 4 טיפולים או 20 ביציות...הנחתי שזה כלול באותה עלות. אם אני עושה 4 טיפולים לדוג' במרפאה באסותא יש מעקב אשר ימנע ממני לעשות כן בבי"ח מאיר או במרפאה פרטית?

04/04/2014 | 09:24 | מאת: איילה

תודה רבה על תשובתך. אילו ידעתי לשאול אותה קודם..אני שבוע לאחר טיפול ראשון והקפאה של ביצית אחת ! ורק בואי לברר מתי ואיך אוכל להתחיל בטיפול שני.. נדהמתי לגלות שהעלות היא עבור טיפול אחד בלבד!!

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות