אם הליך הקפאת הביציות כל כך ניסיוני

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

27/03/2014 | 20:35 | מאת: מעיין

ואין תוצאות בדוקות, כלומר סיכויי ההצלחה אינם ידועים למיטב הבנתי , האם אכן יש טעם לדעתך בגיל 40 להקפיא ביציות? אני מתלבטת מאחר ואני בת 40 ללא זוגיות, ואני חושבת שלא ארצה לדחות כניסה להריון מעבר לעוד שנה, אך כרגע בחודשים הקרובים לא מתקשה לעשות זאת מסיבות אישיות. אודה על חוות דעת כנה.

ההחלטה תמיד היא בין אלטרנטיבות אם את בטוחה שאת לא רוצה כעת הריון, הקפאת ביציות היא אופציה נכונה, גם אם מדובר על סיכויי הצלחה לא גבוהים האפשרות לא לעשות כלום ולנסות עם ביציות שלך בגיל יותר מבוגר היא פחות טובה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות