בדיקת זקיקים ללא טיפול הורמונלי

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

06/03/2014 | 01:51 | מאת: .

האם בדיקת זקיקים ללא טיפול הורמונלי יכולה לתת אינדיקציה לגבי כמות הביציות שניתן יהיה לשאוב אם האישה תחליט להכנס לתהליך הקפאת ביציות? מתי לעשות את הבדיקה? תודה

בכל מקרה לא מולץ להצע הקפאת ביציות ללא טיפול הורמונלי[ במחזור טבעי ללא הורמונים, במקרה הטוב תתקבל רק ביצית אחת המטרה של הטיפול ההורמונלי היא לקבל מספר ביצות לצורך הקפאה

10/03/2014 | 01:14 | מאת: .

הכוונה לקבל אינדיקציה כמה ניתן יהיה לשאוב לפני שנכנסים לתהליך של תרופות ותשלומים. זאת בכדי לבדוק אם ההקפאה בכלל כדאית. מתי מומלץ לבצע את הבדיקה?

לפני תחילת טיפול ניתן לבצע בדיקת אולטרהסאונד להערכת מספר הזקיקים, ובדיקת דם לפרופיל הורמונלי בסופו של דבר מה שקובע הוא התוצאה הסופית לאחר השאיבה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות