ס

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

10/03/2014 | 01:50 | מאת: הקפאת ביציות-סיכוי הצלחה

עבור אשה המקפיאה ביציות בגיל 41. מהם סיכויי הצלחה בכל אחד מהשלבים: הקפאת ביציות הפשרה הפריה הריון לידת חי תודה

סיכויי ההצלחה ללידת ילד חי ובריא הטיפולי פיריון בגיל 41 הוא כ10 אחוז, וזאת כאשר מדובר בשאיבת ביציות טריות, הפרייה מיידית והחזרת עוברים טריים לרחם ביציות מוקפאות לא מופרות חייבות לשרוד הקפאה והפשרה (כ 90 אחוז) בשיטת ההקפאה המהירה - ויטקריפיקציה) לאחר מכן עליה לעבור הליך של הפרייה ( כ 60 אחוז סיכוי הפריה) ולאחר מכן חלוקת עוברים וקבלת עוברים באיכות המתאימה להחזרה בנוסף, לנשים בגיל כזה יש יותר סיכוי של הפלות טבעיות בעיקר על רקע של מומים כרומוזומאליים כך שבסופו של דבר ההערכה היא שיש פחות מ 5 אחוז סיכוי לקחת הביתה ילד בריא אין הרבה סטטיסטיקות בעולם, מאחר ורק מקומות מועטים מקפיאים ביציות לא מופרות לנשים מגיל 40 ואילך

14/03/2014 | 16:30 | מאת: .

פחות מ- 5 אחוז לביצית אחת?

17/03/2014 | 01:18 | מאת: ס

סיכוי להפשרת ביצית אשר הוקפאה בגיל 41 הוא גם 90%? כמו לצעירות?

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות