צלקות קלואידיות באזור הכתפיים

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

16/09/2015 | 09:01 | מאת: עומרי

שלום, יש לי מספר צלקות קלואידיות באזור הכתפיים מזה מספר שנים. עברתי ניתוח כירוגי להסרת הצלקות אך אחרי זמן מה הצלקות רק גדלו יותר. פעמיים הוזרק לי סטרואידים שהשטיחו את הצלקות לתקופה של כחודש ושוב זה חזר. הדבר מפריע לי מאוד מבחינה אסטטית. הצלקות גדולות ובולטות בצבע אדום. יש פתרון לטווח הארוך? אם כן, אשמח לקבל המלצה על רופא שעובד עם קופת חולים כללית שמכיר את הפתרון ומוכן ליישם אותו. תודה רבה מראש.

שלום עומרי , לפי מה שהבנתי אלו צלקות על רקע אקנה. כדאי שתפנה לרופא עור לקבל טיפול מניעתי לאקנה באיזורי הכתפיים. הטיפול בצלקות אלו מאד בעייתי . בכל אופן אי אפשר לייעץ דרך פורום זה כדאי שתפנה למרפאה בעיסוק המטפלת בתחום . בברכה דרורה .

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק