ייעוץ בעניין צלקת צפויה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

19/08/2015 | 10:32 | מאת: אילנית אמא דואגת

שלום רב, לבני בן ה-17 צלקת קלואידית בתנוך האוזן (בעקבות עגיל). אפרט בקצרה כהקדמה לשאלתי:נעשה ניתוח בנסיון להסיר את הצלקת אך היא חזרה גדולה מהמקורית. ביצענו בצלקת פעמיים נסיון להקפיאה בחנקן, הצלקת קטנה בצורה משמעותית אך לא נעלמה לגמרי. מאז לא נעשה דבר נוסף על אף שבני מאד רוצה להעלימה. לאחרונה גילינו אצל בני עקמת בדרגה גבוהה ועליו לעבור ניתוח ליישור עמוד השדרה. כמובן שמעבר לעניין הרפואי שבו אנו מטפלים אנו מוטרדים גם בעניין הצלקת הצפויה. בעקבות הניתוח תיווצר צלקת בצד הגב באורך של 30-40 ס"מ. אנו מעוניינים בהמלצות על פלסטיקאי שיוכל לייעץ לנו בעניין עוד לםני הניתוח בגב וכמובן גם אחרי. אודה לכם על כל עצה/המלצה/דעה הכל ייבדק על ידנו בכובד ראש. תודה מראש, אילנית

07/09/2015 | 12:38 | מאת: דרורה

שלום אילנית : כדאי לשלב לטיפול - ריפוי בעיסוק בצלקת . אני מציעה לך לבקש מהמנתח הפניה לריפוי בעיסוק . ועם הוצאת התפרים המרפאה בעיסוק תנחה אתכם לגבי הטיפול בצלקת שישלב סיליקון , לחץ מקומי ואולי גם זריקות סטרואידים לצלקת . בהצלחה , דרורה .

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק