הסרת שומה

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

22/07/2015 | 09:38 | מאת: צילה

לפני שנתים הסרתי שומה בצוואר בצד שמאל, נשארה לי צלקת קטנה, ונראית שטוחה ולבנה יותר מהצבע הטבעי, השתמשתי בג'ל קלו-קוט. השאלה שלי אם יש משחה, או כל דבר אחר, שיאחד את הצבע לצבע הטבעי שלי אשמח לקבל ממך עצה ותשובה אם יש.

שלום צילה, לצערנו , ברגע שיש פגיעה בעור אין חידוש מלא של הרקמה. הרקמה מתרפאה באמצעות צלקת . אם הצלקת שטוחה ורק הצבע מפריע לך , נסי לפנות לרופא עור שיתן לה משחות מבהירות. בברכה דרורה.

22/07/2015 | 11:47 | מאת: צילה

שלום רב, האם עם משחה, זה יאחד לצבע הטבעי שלי, זה הדבר היחיד שמפריעה לי. האם יש משחות גם ללא מרשם רופא, אשמח לקבל תשובה.

שלום שוב, המשחות הרפואיות המבהירות הן יותר אפקטיביות . אנא פני לייעוץ לרופא עור בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק